Örtterapi

Örtterapeutiska konsultationer

Som praktiserande örtterapeut ger jag dig råd och rekommendationer av örter för att lindra besvär och för att stödja och stimulera din kropp till ökad hälsa. Min utbildning har jag gjort på Eklöfs tvååriga läkeörtterapeututbildning i Stockholm. Det är en komplementärmedicinsk utbildning. Jag är också utbildad i Dr Bachs blomsterterapi och Botanisk Aroma.

Obalanser i kroppen kan yttra sig i form av matsmältningsbesvär, hudbesvär, trötthet eller smärta. Örterna innehåller verksamma ämnen som kan vara till god hjälp på många sätt. De eteriska oljorna och blomsterdropparna använder jag också som ett komplement.

En konsultation börjar med att du får ett frågeformulär att fylla i och skicka till mig ca en vecka innan besöket. För att kunna hitta orsaken till dina besvär och rekommendera örter som kan lindra just dina besvär behöver jag svar på en del frågor om dig. När vi träffas tar konsultationen ca en timme och du får mina skriftliga råd till dig med dig hem. Dessa kan innehålla till exempel förslag på örter du kan använda, lämplig kost som kan stödja mm.

Priset för en konsultation är 450:- 

För tidsbeställning och frågor ring +46 70 684 05 05 eller skicka e-post till eva@herbasensia.se

Herbasensia kursprogram